Cursuri online gratuite Cursuri online gratuite

Rămâneți acasă și profitați de acest timp – perfecționându-vă cunoștințele și abilitățile. În fiecare săptămână veți putea să vă înscrieți la noi cursuri online gratuite de la BusinessAcademy, care vă vor ajuta să vă găsiți un job sau să avansați la cel existent.

Ce cursuri gratuite pot să frecventez?

De la cursuri de afaceri, marketing și vânzări, cursuri de managementul resurselor umane, finanțe și contabilitate, până la cursuri de limbi străine și abilități de afaceri și personale. În fiecare săptămână, tuturor celor care se înscriu, le vom aloca gratuit noi cursuri online dintr-un anumit domeniu care se studiază la unul dintre departamentele BusinessAcademy.

Cursurile se parcurg prin intermediul celei mai moderne platforme Distance Learning, creată după standardele unor universități globale de top. Această platformă pentru studiu la distanță este disponibilă 24h pe zi, 7 zile pe săptămână, de pe orice calculator sau telefon mobil. Este rezultatul muncii de mai mulți ani a unei echipe formată din experți eminenți în domeniul educației, ingineri software, programatori, administratori și autori de cursuri online.

Săptămâna aceasta vă oferim cadou:

Cursul gratuit Managementul crizei

Consecințele pandemiei în care ne aflăm se resimt în special în sfera economică – nu există aproape nicio companie care să nu fie în deficit financiar. Situația actuală ne arată că momentan cel mai important este să știi cum să-ți gestionezi afacerea după o criză. De aceea, săptămâna asta vă facem cadou cursul Managementul crizei, care vă va ajuta să implementați cele mai eficiente etape pentru a gestiona o situație de criză.

Indiferent de domeniul în care operați, cunoștințele dobândite la acest curs vă vor pregăti să vă direcționați propria companie sau compania în care lucrați, către depășirea crizei. Veți învăța noțiuni legate de apariția situației de criză, care vă vor ajuta să estimați tipul și importanța problemei în care se află compania voastră. Pe lângă asta, veți afla cum să vă comportați în situații de criză și cum să găsiți cât mai rapid o soluție eficientă.

Veți învăța cum să alcătuiți o echipă pentru astfel de situații, cât și un plan pentru soluționarea pe termen lung a situațiilor de criză, ca să vă protejați afacerea.

Ce vei învăța?

 • Ce este managementul crizei
 • Te vei familiariza cu noțiunile de bază legate de apariția unei situații de criză
 • Care este procesul de apariție a crizei în companii
 • Ce este riscul și care este rolul său în managementul crizei
 • Care sunt modalitățile prin care companiile se confruntă cu situații de criză
 • Care sunt cele mai bune soluții pentru situația în care se află compania
 • Cum se formează o echipă pentru managementul situației de criză
 • Definirea rolurilor membrilor echipei care sunt esențiale pentru soluționarea problemei

Înscrie-te gratuit

Înscrieți-vă gratuit și începeți imediat studiul la acest curs online:

Ca bonus, veți fi înscriși și la newsletterul BusinessAcademy, „Paşii către succesul în afaceri”, prin intermediul căruia veți primi rapoarte și instrucțiuni utile legat de construirea unei cariere de calitate. Credem că o să vă fie de mare ajutor.

Ce ar mai trebui să știi?

 • Cursurile se desfășoară online, prin intermediul platformei pentru studiu la distanță și pot fi parcurse din orice oraș sau țară.
 • Cursurile sunt adaptate pentru începători și nu este nevoie de cunoștințe prealabile pentru a fi parcurse.
 • Cursurile durează 30 de zile și le puteți frecventa imediat după înscriere.
 • Toți cei interesați se pot înscrie.
 • În fiecare săptămână vă puteți înscrie la un curs nou.

Știi pe cineva căruia i-ar plăcea acest curs?

Anunță-ți prietenii că perioada de înscriere este în curs:

Puteți folosi hashtagul #staiacasă pentru a distribui pe rețelele sociale vestea despre cursurile gratuite.

Nu te interesează acest curs?

Săptămâna viitoare veți putea să vă înscrieți la un nou curs gratuit. Lăsați-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom înscrie la newsletterul BusinessAcademy, „Paşii către succesul în afacer”, prin intermediul căruia veți primi un memento imediat ce va începe înscrierea.

Află mai multe despre BusinessAcademy

BusinessAcademy este autorizată de către Departamentul de Examinări Internaţionale Cambridge pentru a instrui cursanţii conform unui program avansat în domeniul afacerilor. BusinessAcademy emite certificate oficiale de afaceri, recunoscute de către 627 de instituţii de învăţământ superior, precum şi de multe companii regionale şi internaţionale. Obiectivul nostru este simplu: vrem să vă asigurăm o carieră profitabilă.

Cursurile se pot frecventa tradițional – în clasă, sau la distanță – online. Avem 12 departamente:

CAMBRIDGE BUSINESS PROGRAM

Program oficial de un de zile autorizat de Departamentul de Examinări Cambridge University, unde veți dobândi abilități de afaceri care vă pot aduce un certificat apreciat și câștiguri apreciabile.

ANTREPRENORIAT

Dacă aveți o idee de afaceri, dar aveți nevoie de cunoștințe care să vă ajute în drumul spre succes, atunci acest program este pentru dvs. Cel mai cuprinzător program BusinessAcademy, pentru cei mai ambițioși.

ADMINISTRAREA AFACERILOR

Dobândiți abilități avansate de organizare și stabilire a legăturilor cu clienții. La acest program vă veți pregăti complet pentru administrare și veți asimila abilitățile pentru activității stabile a companiei.

MANAGEMENT

Pentru persoane care vor să organizeze echipe, să conducă procese de afaceri și să organizeze proiecte.

MARKETING ŞI VÂNZĂRI

Programe BA de specialitate pentru formarea managerilor compleți de marketing și vânzări. Pentru cei care vor ști să aducă companiei cel mai mare profit.

FINANȚE

Acesta este departamentul unde veți dobândi cunoștințe necesare pentru gestionarea fluxurilor monetare ale companiei și realizarea unui profit mare.

Accesați luni această pagină și înscrieți-vă la noul curs gratuit

Accesați această pagină luni, 11 mai și veți putea să vă înscrieți la noul curs online gratuit.

Creați un memento în calendarul vostru Google »

Deschide-l pop-up