Ştiri despre noile certificări

03.08.2010.


Pe data de 5 iulie 2010, LINK group a obţinut din partea Chartered Management Institute (Institutul de certificare a managerilor din Marea Britanie) statutul de CMI Approved Provider, prin care este autorizat să desfăşoare pregătirea, testarea şi emiterea calificărilor în domeniul First Line Management şi Management and Leadereship.

Chartered Management Institute este un institut internaţional de prestigiu care se ocupă de certificarea profesională a managerilor. Pe parcursul existenţei sale şi cu ajutorul a câtorva mii de profesionişti certificaţi, a participat activ la promovarea şi dezvoltarea teoriei şi practicii de management şi leadership şi a stabilit standarde înalte în ceea ce priveşte educaţia în aceste domenii de specialitate.

Dobândirea cunoştiţelor teoretice şi practice, cu accent pe dezvoltarea trăsăturilor personale şi profesionale care definesc managerul modern şi de succes de astăzi, precum şi posibilitatea flexibilă a certificării, fac ca programul Chartered Management Institute să fie unic pe piaţă.

Mai multe despre programul de certificare CMI puteţi afla pe următoarea adresă: http://www.managers.org.uk/

Şcolarizarea conform programului CMI se desfăşoară la BusinessAcademy în cadrul departamentului Management.Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2018/19 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.