MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Recunoaşterea diplomelor Cambridge - Ivy League

Diplomele Cambridge sunt printre cele mai apreciate din lume, iar pe lângă aceasta, toate universităţile din Ivy League le recunosc şi le acceptă ca criterii importante la înscrierea noilor studenţi. Ele asigură o dezvoltare profesională şi personală în numeroase domenii: economie, artă şi design, limba engleză, abilităţi de afaceri, contabilitate, antreprenoriat... 

Ivy League reprezintă grupul celor mai prestigioase opt universităţi din SUA, din care fac parte: Brown University, Columbia University, Cornell University, Dartmouth College, Harvard University, Princeton University, University of Pensylvania şi Yale University. Termenul Ivy League are, de asemenea, o semnificaţie metaforică prin care vrea să se sublinieze excelenţa academică, selecţia foarte strictă la înscriere şi elitismul social.

Columbia University, care se află în centrul Manhattan-ului, este în fiecare an gazda acordării premiilor Pulitzer.  Aceasta este o instituţie care a dat mai mulţi laureaţi ai premiului Nobel decât orice altă universitate din lume, 25 de laureaţi ai premiilor Oscar, 20 de miliardri şi 3 preşedinţi ai SUA.

Universităţie Yale, Princeton şi Harvard sunt cunoscute sub denumirea de "The Big Three", sunt cele mai recunoscute şi mai prestigioase universităţi din SUA şi chiar din lume. Conform statisticilor, doar 8% din studenţii înscrişi sunt acceptaţi.

Se ştie că universităţile din Ivy League îi acceptă în rândurile lor doar pe cei mai buni; datorită tradiţiei şi calităţii cunoştinţelor pe care le dobândesc studenţii după absolvire, aceste universităţi au nişte criterii şi standarde foarte ridicate pe care viitorii studenţi trebuie să le îndeplinească pentru a li se alătura.

De aceea, este foarte important faptul că diplomele Cambridge sunt extrem de apreciate în aceste cercuri prestigioase, fiind unul dintre factorii importanţi în selecţia noilor studenţi.  

Indiferent dacă doriţi să vă conţinuaţi studiile, să începeţi să lucraţi imediat sau să vă perfecţionaţi într-un anumit domeniu, diplomele Cambridge International AS and A Level vă vor ajuta cu siguranţă. Cunoştinţele pe care le dobândiţi vă oferă accesibilitatea la multe universităţi naţionale sau internaţionale, dar în acelaşi timp vă oferă şi un avantaj la angajare.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.