MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Power and Authority

Descrierea cursului

Puterea şi abilitatea indivizilor şi a grupurilor de a-şi impune propria dorinţă altor persoane, indiferent de rezistenţă. Puterea ca abilitate de a-i influenţa pe alţii are multe asemănări cu autoritatea, deoarece şi autoritatea presupune o anumită putere. Însă, puterea şi autoritatea nu sunt noţiuni identice.

O persoană poate avea putere, dar poate să nu aibă autoritate şi invers. În cadrul cursului se abordează noţiunea de putere şi autoritate, tipurile de putere şi stilurile de conducere. De asemenea, se abordează structura şi funcţiile puterii. Se va discuta şi despre dobândirea autorităţii şi a activităţilor care pot creşte autoritatea.

Obiectivul cursului

Principalul obiectiv al cursului este familiarizarea cursanţilor cu noţiunea şi structura puterii, cu formele şi tipurile de putere, precum şi cu noţiunea de autoritate. Cursanţii vor învăţa şi diferenţa dintre putere şi autoritate.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.