MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Oferta de Anul Nou: BusinessAcademy, doar 869 EUR, până în 02.01.2015


✲ Fă ca acest an să fie anul tău, un an al transformării şi al schimbării - nu rata incredibila oportunitate - înscrie-te la BusinessAcademy cu doar 869 EUR. Dacă alegi să plăteşti în rate, una va costa doar 52 EUR.*

Începutul anului este şansa ideală pentru noi începuturi, succese şi victorii. Rezoluţiile de Anul Nou aduc speranţa, entuziasmul şi dorinţa de a avea mai mult succes şi mai multe împliniri decât în anul care a trecut. Aşadar, nu pierde din vedere obiectivul propus pentru noul an, acela de a avea mai mult succes şi mai multe satisfacţii.

Eşti gata să faci pasul care să facă din anul ce urmează anul care îţi va schimba viaţa în mai bine?

Nu amâna şi nu aştepta atunci când este vorba de a-ţi pune ideile în practică. Oferta de Anul Nou este valabilă doar în perioada 28.12 - 02.01. În loc să-ţi petreci timpul gândindu-te la realizările pe care le-ai avut sau nu în anul ce-a trecut, încearcă mai bine să-ţi păstrezi optimismul şi să te gândeşti la ce te aşteaptă de acum înainte şi la cum îţi poţi îmbunătăţi viaţa din toate punctele de vedere.

Fiecare are dreptul la un nou început. Nu rata şansa de a intra în noul an cu mult mai multe şanse de succes!

* Exemplul este dat pe baza preţului de şcolarizare la departamentul Business Administration. 


Începeţi noul an cu determinare şi succes! Înscrieţi-vă!
Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie>>>

 

Departamentele de la BusinessAcademy

Cambridge Business Program 2015
Pentru o muncă profitabilă pe poziţii executive sau operative în companii. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, veţi învăţa cum să măriţi profitul companiei, indiferent de domeniul ei de activitate. De asemenea, veţi învăţa să conduceţi fiecare dintre cele şapte sectoare importante ale companiei. Noi credem că aceasta este o modalitate sigură pentru ca dumneavoastră să câştigaţi atât cât este necesar pentru a vă bucura de carieră.

Departamentul Cambridge Business Program: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Human Resource Management 2015

Aici veţi învăţa să gestionaţi cea mai importantă componentă a unei firme: resursele umane. Scopul cursurilor de management al resurselor umane este de a vă învăţa să gestionaţi formarea celor mai buni angajaţi şi să aplicaţi cele mai noi tehnologii de management. În acest fel, veţi ajunge uşor la o poziţie de conducere care să vă ofere autoritate şi un salariu excelent, în concordanță cu abilităţile dumneavoastră.

Departamentul Human Resource Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa»

Management 2015
Pentru decizii sigure şi profitabile în afaceri şi pentru organizarea oamenilor în aşa fel încât să vă îndepliniţi ambiţiile profesionale şi să obţineţi succesul în afaceri. Cu ajutorul noii metodologii de management, veţi învăţa cum să combinaţi metodele analitice și cantitative de lucru cu abilităţile de comunicare şi relaționare interpersonală. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, vă veţi forma în scopul menţinerii constante a unui nivel ridicat de eficacitate în companii.

Departamentul Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa»

Marketing and Marketing Management 2015
Pentru atragerea celui mai mare număr de consumatori de pe piaţă. Veţi învăţa cum să utilizaţi practicile contemporane de marketing, astfel încât compania să obţină un impact cât mai puternic pe piaţă, venituri semnificative în urma investiţiilor făcute pentru atragerea clienţilor şi un venit substanţial pentru dumneavoastră. 

Departamentul Marketing and Marketing Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Sales and Sales Management 2015
Pentru a genera venituri financiare companiei unde lucraţi. Veţi obţine instrumentele practice, cu ajutorul cărora veţi putea să acţionaţi independent sau în echipă, astfel încât să realizaţi un salt semnificativ în vânzări, într-un mod cât mai sistematic. Şcolarizarea în cadrul acestui departament cuprinde toate grupurile de cunoştinţe şi aptitudini care vă vor asigura o poziţie foarte bine plătită de manager de vânzări.

Departamentul Sales and Sales Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Business Administration
 2015

Pentru un dublu impact asupra funcţionării companiei: eficientizarea activităţilor interne şi consolidarea relaţiilor cu clienţii şi cu partenerii externi. Acest departament vă asigură însuşirea cunoştinţelor şi a abilităţilor prin care veţi deveni de neînlocuit pentru persoanele cu care lucraţi. În acelaşi timp, veţi deveni o sursă de profit adiţional pentru compania în care lucraţi. Aceasta va fi întotdeauna o poziţie bună, dacă doriţi un loc de muncă sigur şi un venit excelent.

Departamentul Business Administration: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Entrepreneurship 2015
Pentru conducerea cu succces a propriilor afaceri. Indiferent dacă porniţi o afacere de la zero, construiţi un nou sector al unei organizaţii existente sau căutaţi o modalitate de a investi în proiecte de afaceri, cunoştinţele şi competenţele de antreprenor sunt esenţiale pentru îndeplinirea ambiţiilor dumneavoastră. Şi, bineînţeles, pentru obţinerea câştigurilor dorite.

Departamentul Entrepreneurship: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa » Înscrierea pentru generaţia 2014/15 începe aici

   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»