MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Oferta Black Friday: Două programe la preţ de unul singur, doar până în data de 30.11.2013.


În următoarele 3 zile aveţi posibilitatea de a profita de oferta Black Friday care aduce reduceri excepţionale pentru milioane de oameni din întreaga lume. Începând cu acest an, Black Friday este disponibil şi la BusinessAcademy.


Nu-i aşa că nu există o achiziţie mai bună decât investiţia în propria educaţie, într-o carieră profitabilă şi într-un viitor mai bun?

 

Despre ce este vorba?

 

Înscrieţi-vă la BusinessAcademy până cel târziu sâmbătă, 30 noiembrie, la ora 24:00 şi anul viitor puteţi urma o a doua specializare la alegere, complet gratuit.

Veţi primi două programe la preţ de unul singur.


Oferta Black Friday este valabilă doar pentru 28, 29 şi 30 noiembrie, de aceea grăbiţi-vă, înscrieţi-vă şi profitaţi de acest cadou unic, în valoare de 2000 de euro. Gratuit veţi obţine cunoştinţe noi, vă veţi completa abilităţile din domeniul ales şi astfel veţi deveni un profesionist şi un concurent mai bun pe piaţa muncii.

 

 

Posibilitatea de a alege două programe la BusinessAcademy - dintre care veţi plăti doar unul - vă oferă libertatea de a face combinaţii foarte profitabile pentru succesul garantat în carieră.


Combină Cambridge Business Program şi Entrepreneurship, Management şi Business Administration, Sales Management şi Marketing Management sau alege o altă combinaţie profitabilă pentru cariera ta!

Black Friday durează doar 3 zile, pentru a afla mai multe despre ofertă, înscrieţi-vă.

 


Ce este important de ştiut?

  • Oferta Black Friday începe joi, 28.11.2013, şi se încheie sâmbătă, 30.11.2013, la ora 24:00.
  • Oferta Black Friday poate fi cumulată cu reducerea curentă.
  • Programul gratuit pe care îl alegeţi trebuie să fie de aceeaşi valoare ca programul la care v-aţi înscris prima dată.
  • Dacă v-aţi înscris deja la BusinessAcademy, dar nu aţi semnat încă contractul, aveţi dreptul de a folosi oferta Black Friday dacă vă înscrieţi din nou.


Doar anul acesta, înscrieţi-vă la un program LINK Academy pentru ca, la final, să urmaţi încă unul - gratuit.

Nu rataţi şansa!

Înscrierile pentru oferta Black Friday se pot face până sâmbătă, 30.11.2014, ora 24:00.

 

  Daţi click pe acest link pentru a vă înscrie: