Bine aţi venit la newsletter-ul „Paşi spre succesul în afaceri”

V-aţi confirmat înregistrarea la newsletter-ul BusinessAcademy „Paşi spre succesul în afaceri".

Scopul newsletter-ului BusinessAcademy este simplu: să vă împărtășim modalităţi fiabile de conducere cu succes a unei cariere în afaceri, de realizare a unui câştig mare, de aplicare a unor tehnici şi informaţii de calitate referitoare la management, marketing şi vânzări, finanţe, managementul proiectelor şi al persoanelor. 

Pe aceeași cale vă vom trimite noutăţi de la BusinessAcademy în legătură cu termenele de înscriere, locurile rămase libere, condiţiile de înscriere şi alte informaţii care vă pot interesa dacă doriţi să urmaţi şcoala pentru a deveni expert în domeniul afacerilor.


Bine ați venit!


Abilități de afaceri care vă garantează un câştig mare

Aţi descărcat raportul nostru care vă învață cum să vă taxaţi cunoştinţele curente şi viitoare? Dacă nu îl aveţi deja, îl puteţi prelua de aici:

RAPORT: Unica abilitate de afaceri care vă garantează un câştig mare, indiferent de domeniul de activitate  (pentru a-l descărca, daţi clic şi selectaţi opţiunea Save as...)

Vreți să dobândiți expertiză în domeniul afacerilor şi un titlu de afaceri oficial care vă vor ajuta să câștigați bine?

BusinessAcademy este autorizată de către Departamentul de Examinare Cambridge University să pregătească cursanţii conform unui program avansat în vederea însușirii unor abilităţi de afaceri şi a dobândirii unor diplome de afaceri şi certificate oficiale. Scopul nostru este simplu: să vă asigurăm o carieră profitabilă. 


Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult. Vă punem la dispoziție 8 departamente de afaceri:

 

Programul de afaceri Cambridge

În vederea unei activități profitabile pe o poziţie de conducere sau una operativă în cadrul unei companii. Școlarizarea în cadrul acestui departament vă va învăţa cum să creşteţi profitul companiei indiferent de activitate. Veţi învăţa să conduceţi compania în fiecare dintre cele şapte sectoare cheie ale sale. Credem că acesta este un mod fiabil de a vă ajuta să câştigaţi cât vă trebuie pentru a vă bucura de o carieră de succes.

Departamentul Programul de afaceri Cambridge: Ce veţi putea face, Câştigul şi cariera, Planul şi programa 

 

 

Vânzări şi marketing ale Centrului de marketing din Londra


În vederea succesului pe piaţă garantat de cele mai bune practici ale centrului de marketing din Londra. Prin intermediul şcolarizării în cadrul acestui departament veţi învăţa cum să utilizați cea mai bună practică de marketing şi astfel să ocupaţi poziţia de lider pe piaţă. Acesta este un program pentru persoane pregătite să accepte provocările şi să se bucure de realizările muncii lor.

Departamentul de Vânzări LCM şi marketing: Ce veţi putea face, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

 

Managementul Resurselor Umane
În vederea conducerii celui mai important departament al companiei: oamenii. Scopul şcolarizării pentru a deveni manager de Resurse Umane este acela de a vă învăța să conduceţi creând cei mai buni angajaţi, pentru a aplica cea mai nouă metodologie de marketing. Atunci veţi ajunge uşor într-o poziţie de influenţă, autoritate și veți obține un venit bun pentru noile dvs. abilități.

Departamentul de Management al Resurselor Umane: Ce veţi putea face, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

 

Management
În vederea luării unor decizii de afaceri profitabile și fiabile şi a organizării personalului astfel încât să vă realizaţi mai uşor propriile ambiţii şi succese în afaceri. Cu noua metodologie de management veţi învăţa cum să combinaţi metodele analitice cantitative cu abilităţile de comunicare „soft” şi noțiuni de psihologie. Prin intermediul şcolarizării în cadrul acestui departament veţi fi pregătiţi să asiguraţi companiilor o eficienţă mai mare în mod constant

 
Departamentul de Management: Ce veţi putea face, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

 

Marketing şi managementul marketingului
În vederea atragerii unui număr mare de consumatori de pe piaţă, şi apoi, a menţinerii lor. Veţi învăţa cum să vă asigurați, prin practica de marketing actuală, o influenţă puternică pe piaţă, câştiguri financiare semnificative în urma investiţiilor în atragerea clienţilor şi un câştig personal mai mare.


Departamentul de Marketing: Ce veţi putea face, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Vânzările şi managementul vânzărilor
În vederea aducerii de venituri directe companiei în care lucraţi. Veţi primi instrumente practice pentru ca singur sau împreună cu echipa dvs. să faceţi pași semnificativi în direcția vânzărilor sistematice. Şcolarizarea în cadrul acestui departament este alcătuită din toate grupele de abilităţi şi cunoştinţe care vă vor asigura poziţia unui manager de vânzări bine plătit.


Departamentul de Vânzări: Ce veţi putea face, Câştigul şi cariera, Planul şi programa

Administrarea Afacerilor

În vederea unui efect dublu al activității stabile a companiei: buna funcţionare a biroului de afaceri, pe plan intern, consolidarea relaţiilor cu clienţii, pe plan extern. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament vă veţi însuși abilităţi şi cunoştinţe care vă vor ajuta să deveniți mâna dreaptă a persoanelor cu care lucraţi, iar aceasta este, întotdeauna, o poziţie bună dacă doriţi un loc de muncă sigur și un câştig bun.

Departamentul de Administrare a afacerilor: Ce veţi putea face, Câştig şi carieră, Planul şi programa

 

Antreprenoriatul 
În vederea conducerii cu succes a propriei afaceri. Indiferent dacă compania își începe activitatea de la zero, creaţi un sector nou într-o organizaţie de succes sau căutaţi o modalitate de a investi în asocieri, abilităţile și cunoștințele antreprenoriale sunt foarte importante pentru a vă realiza ambiţiile şi a câştiga o sumă dorită de bani.


Departamentul de Antreprenoriat: Ce veţi putea face, Câştig şi carieră, Planul şi programa

Obţinerea unor titluri de afaceri oficiale, în vederea unei cariere bine plătite

Programul BusinessAcademy este autorizat de către Departamentul de Examinare Cambridge University. La finalul şcolarizării obţineţi diploma Cambridge International Business Studies, una dintre cele mai apreciate certificări de afaceri cu durata de un an de zile.

Acest titlu de expert garantează abilități necesare pentru a conduce proiecte de afaceri, pentru a controla sectoarele cheie ale companiei, pentru a crea noi centre de profit, pentru îmbogăţirea personală. Singura condiţie este disponibilitatea dvs. de a accepta provocarea.


Succesele cursanţilor din anii precedenţi din întreaga lume au confirmat că aceste titluri oficiale oferă o libertate mai mare în ceea ce privește alegerea locului de muncă.

 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2018/19 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.