Bine aţi venit - descărcați raportul aici

V-aţi înscris pentru a primi raportul „Singura abilitate de afaceri care vă garantează un salariu excelent, indiferent de domeniul dvs. de activitate". De asemenea, v-aţi înscris şi pentru a primi newsletter-ul „Paşii către succesul în afaceri". V-am trimis un email cu o scurtă descriere.

Bine aţi venit!

Obiectivul newsletter-ului BusinessAcademy este simplu: să vă prezinte modalități eficiente de construire a unei cariere de succes, dar și tehnici și informații de calitate despre management, marketing, vânzări și managementul resurselor umane.

Abilitatea de afaceri care vă garantează câştiguri mai mari

Descărcați raportul care descrie cum să vă analizați cunoştinţele de afaceri actuale și ce puteți face pentru a vi le îmbunătăți:

RAPORTUL: Singura abilitate de afaceri care vă garantează un salariu excelent, indiferent cu ce vă ocupaţi
(pentru a-l descărca, daţi clic stânga şi selectaţi opţiunea Save as...)

Doriţi să vă perfecționați și să obțineți o certificare oficială care să vă aducă mai mulți bani?

BusinessAcademy deține autorizația Departamentului de Examinări Internaționale Cambridge pentru a pregăti cursanţii conform unui program avansat şi pentru a emite diplome şi certificate oficiale în afaceri. Scopul nostru este simplu: să vă asigurăm o carieră profitabilă.

Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult. Aveţi la dispoziție opt departamente de afaceri:

Cambridge Business Program
În vederea unei activități profitabile pe o poziţie de conducere sau una operativă în cadrul unei companii. Școlarizarea în cadrul acestui departament vă va învăţa cum să creşteţi profitul companiei indiferent de activitate. Veţi învăţa să conduceţi compania în fiecare dintre cele şapte sectoare cheie ale sale. Credem că acesta este un mod fiabil de a vă ajuta să câştigaţi cât vă trebuie pentru a vă bucura de o carieră de succes.
Departamentul Cambridge Business Program: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa

Human Resource Management
În vederea conducerii celui mai important departament al companiei: oamenii. Scopul şcolarizării pentru a deveni manager de Resurse Umane este acela de a vă învăța să conduceţi creând cei mai buni angajaţi, pentru a aplica cea mai nouă metodologie de marketing. Atunci veţi ajunge uşor într-o poziţie de influenţă, autoritate și veți obține un venit bun pentru noile dvs. abilități.
Departamentul Human Resource Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa

Management
În vederea luării unor decizii de afaceri profitabile și fiabile şi a organizării personalului astfel încât să vă realizaţi mai uşor propriile ambiţii şi succese în afaceri. Cu noua metodologie de management veţi învăţa cum să combinaţi metodele analitice cantitative cu abilităţile de comunicare „soft” şi noțiuni de psihologie. Prin intermediul şcolarizării în cadrul acestui departament veţi fi pregătiţi să asiguraţi companiilor o eficienţă mai mare în mod constant.
Departamentul Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa

Marketing and Marketing Management
În vederea atragerii unui număr mare de consumatori de pe piaţă, şi apoi, a menţinerii lor. Veţi învăţa cum să vă asigurați, prin practica de marketing actuală, o influenţă puternică pe piaţă, câştiguri financiare semnificative în urma investiţiilor în atragerea clienţilor şi un câştig personal mai mare.
Departamentul Marketing and Marketing Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa

Sales and Sales Management
În vederea aducerii de venituri directe companiei în care lucraţi. Veţi primi instrumente practice pentru ca singur sau împreună cu echipa dvs. să faceţi pași semnificativi în direcția vânzărilor sistematice. Şcolarizarea în cadrul acestui departament este alcătuită din toate grupele de abilităţi şi cunoştinţe care vă vor asigura poziţia unui manager de vânzări bine plătit.
Departamentul Sales and Sales Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa

Business Administration
În vederea unui efect dublu al activității stabile a companiei: buna funcţionare a biroului de afaceri, pe plan intern, consolidarea relaţiilor cu clienţii, pe plan extern. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament vă veţi însuși abilităţi şi cunoştinţe care vă vor ajuta să deveniți mâna dreaptă a persoanelor cu care lucraţi, iar aceasta este, întotdeauna, o poziţie bună dacă doriţi un loc de muncă sigur și un câştig bun.
Departamentul Business Administration: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa

Entrepreneurship
În vederea conducerii cu succes a propriei afaceri. Indiferent dacă compania își începe activitatea de la zero, creaţi un sector nou într-o organizaţie de succes sau căutaţi o modalitate de a investi în asocieri, abilităţile și cunoștințele antreprenoriale sunt foarte importante pentru a vă realiza ambiţiile şi a câştiga o sumă dorită de bani.
Departamentul Entrepreneurship: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa

Obţinerea unor titluri de afaceri oficiale, în vederea unei cariere bine plătite

Programul BusinessAcademy este autorizat de către Departamentul de Examinare Cambridge University. La finalul şcolarizării obţineţi diploma Cambridge International Business Studies, una dintre cele mai apreciate certificări de afaceri cu durata de un an de zile.

Acest titlu de expert garantează abilități necesare pentru a conduce proiecte de afaceri, pentru a controla sectoarele cheie ale companiei, pentru a crea noi centre de profit, pentru îmbogăţirea personală. Singura condiţie este disponibilitatea dvs. de a accepta provocarea.


Succesele cursanţilor din anii precedenţi din întreaga lume au confirmat că aceste titluri oficiale oferă o libertate mai mare în ceea ce privește alegerea locului de muncă.

 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2018/19 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.