Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Online Public Relations

Descrierea cursului

Acest curs conţine cunoştinţele necesare pentru managementul reputaţiei în mediul online, familiarizarea cu modurile de stabilire şi menţinere a unei comunicări de afaceri calitative pe Internet, precum şi cu tehnicile de măsurare a diferitelor tipuri de activităţi online legate de PR. Cursul arată modalităţile de prezentare a unei companii în mediul online şi aplicarea unei strategii de succes în comunicarea online.

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului este să învăţaţi să prezentaţi, în cel mai bun mod, un brand, o organizaţie sau un individ pe Internet, să învăţaţi tehnici care contribuie la creşterea reputaţiei pozitive în mediul online şi strategii care vor populariza brandul, organizaţia sau individul în modul dorit de dumneavoastră.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Public Relations și Marketing and Marketing Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.