Aceasta este echipa responsabilă pentru succesul tău

Marketing Management

Descrierea cursului 

În cadrul acestui curs, ne vom ocupa de înţelegerea conceptului de management al marketingului şi al rolului său în mediul contemporan de afaceri. Accentul este pus pe cele mai bune exemple din practică, pe instrumente şi modele care asigură stabilirea unui sistem eficient de marketing şi de management al marketingului. Cum să creaţi o strategie bună de marketing şi cum să stabiliţi controlul acesteia, cum să realizaţi cel mai bun mix de marketing... sunt doar câteva dintre elementele managementului de marketing profesional cu care vă veţi familiariza în timpul cursului.

Scopul cursului

Scopul cursului este acumularea aptitudinilor pentru preluarea unei poziţii de leader în domeniul marketingului, dar şi dobândirea tehnicilor şi a metodelor de lucru care asigură o implementare calitativă a planului de marketing.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Investment Management and Stock Exchange, Project Management și Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.