MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Comportament organizaţional

Descrierea cursului

Comportamentul organizaţional este disciplina ştiinţifică care cercetează cauzele, formele şi consecinţele comportamentului oamenilor în organizaţii. Scopul comportamentului organizaţional este să definească comportamentul oamenilor în organizaţii, să-l anticipeze şi, în măsura în care este posibil, să influenţeze comportamentul cu scopul de a se îmbunătăţi performanţele organizaţiei şi de a fi mai mare stisfacţia membrilor săi. 

 
În cadrul cursului se abordează noţiunea comportamentului organizaţional şi principalele procese umane, precum şi teoriile studiului şi modificarea comportamentului organizaţional şi teoriile şi stilurile de conducere. Va fi vorba despre putere, colaborare şi conflicte în organizaţii precum şi despre iinfluenţa socială, putere personală, puterea grupei şi a politicii în organizaţie.

Scopul cursului

Comportamentul organizaţional sau comportamentul oamenilor în organizaţii este unul dintre domeniile organizaţiei şi a managementului, care este într-o creştere continuă, de aceea cursanţii trebuie să se familiarizeze cu cursul. Scopul este de a înţţelege cursanţii importanţa comportamentului în organizaţie şi principalele noţiuni.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.