Perioada de inscrieri este deschisa

Certificatele International Qualifications Network - IQN

Logo kompanije IQNCompania LINK group este Exam Preparation Partner oficial pentru IQN UK qualifications din România.

Calificările, cunoştinţele şi aptitudinile puse la dispoziţie de International Qualifications Network (IQN) sunt destinate actualilor și viitorilor manageri dedicaţi misiunii de a-și împleti profesia cu educaţia. 

International Qualifications Network este una dintre organizaţiile globale cu cea mai rapidă creştere, care oferă o certificare internaţională relevantă în sectorul afacerilor şi al finanţelor. Misiunea acestui institut din Marea Britanie este aceea de a oferi calificări recunoscute şi apreciate, oamenilor de afaceri care doresc să obţină succese şi realizări excepţionale.

Cunoştinţele oferite de IQN respectă cele mai noi tendinţe, concepte şi practici ale managementului contemporan, oferind oamenilor de afaceri resurse pentru a iniţia schimbări în mediul de afaceri global. Este vorba despre cunoştinţe din domeniul marketingului, finanţelor, contabilităţii, managementului resurselor umane şi managementului de proiect, care sunt în conformitate cu cerinţele de pe piaţa contemporană a muncii.

Certificatele IQN sunt recunoscute în peste 160 de ţări din întreaga lume, iar în urma şcolarizării în cadrul BusinessAcademy, veţi obţine cunoştinţele şi posibilitatea de a susţine examene pentru a obține următoarele certificate ale acestui prestigios institut britanic:

Susţinerea examenelor pentru obținerea a certificării IQN are loc la sediile BusinessAcademy pe parcursul întregului an, timp în care comisia acestui institut britanic verifică şi evaluează lucrările cursanţilor. Apoi, institutul din Marea Britanie emite certificatele cursanţilor la adresa BusinessAcademy. Susținerea examenului pentru certificatul Diploma in Business English se desfășoară în centrele Pearson Vue testing.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.