Cum să câştigaţi mai mult: 4 criterii care relevă valoarea cunoştinţelor dvs.

Cei mai bine plătiţi oameni de afaceri posedă cunoştinţe pe măsură.

Celebrul Institut de Economie, Economic Policy Institute, a realizat o analiză a profitabilităţii diverselor cunoştinţe de afaceri. S-a ajuns la concluzia că din pricina dezvoltării rapide a concurenţei şi a tehnologiilor, cele mai bine plătite competenţe nu se pot dobândi în modul obişnuit. Această tendinţă este identică practic în toate ţările din lume.

Cât valorează cunoştinţele dumneavoastră actuale? Există patru criterii cu ajutorul cărora le puteţi evalua.

  • Primul criteriu vă arată o modalitate sigură de creştere a veniturilor.
  • Al doilea criteriu relevă de ce nu puteți fi considerat specialist şi ce trebuie să faceţi în acest sens.
  • Al treilea criteriu indică ce tipuri de diplome vă ajută să obţineți locuri de muncă bine plătite.
  • Al patrulea criteriu arată cum puteți dobândi experienţa care să vă asigure câştiguri excelente.


1. O modalitate sigură de creştere a venitului

În orice domeniu de activitate există aşa-numitele "cele mai bune practici".

Metodele pe care le utilizează majoritatea oamenilor nu sunt şi cele mai profitabile, fiindcă ceea ce face majoritatea reprezintă, prin definiție, media. De aceea, vă recomandăm, ca indiferent cu ce vă ocupaţi sau aţi vrea să vă ocupaţi, să analizați practica celor mai buni, a celor care au cunoscut cel mai mare succes și care sunt cel mai bine plătiţi.

În acest sens, vă stau la dispoziţie cărţi, rapoarte, rezultate ale cercetărilor, dar şi o variantă mai bună, şcolile de specialitate. Mai mult ca oricând, cunoştinţe de top vă sunt la dispoziţie. Puteți găsi materiale valoroase; citiţi-le, aplicaţi-le, instruiți-vă. Ajunge doar o singură descoperire în legătură cu modul în care puteți rezolva o problemă cheie sau o situaţie pentru a obţine un premiu mai mare pentru activitatea pe care o desfășurați, atât în privinţa satisfacţiei personale, cât şi în cea a banilor.

De asemenea, vă stau la dispoziţie înșiși oamenii de succes. Dacă nu vă sperie cei care au succes mai mare, unul dintre cele mai bune moduri de a dobândi cunoştinţe bine plătite este să discutaţi şi să întrețineți o colaborare apropiată cu oameni din aceeași sferă de activitate, dar care au mai mult succes. Secretele pe care vi le pot transmite sunt foarte valoroase, iar majoritatea oamenilor de succes sunt pregătiţi să-și împărtăşească cunoştinţele cu persoane interesate să le audă.

Iată la ce vă puteţi aştepta după ce veți începe să aplicaţi cea mai profitabilă practică în domeniul de afaceri cu care vă ocupaţi - succesele şi premiile pe care le veți obţineţi nu vor crește cu câteva zeci de procente, ci cu câteva sute sau chiar mii de procente. Acest lucru nu este neaşteptat, deoarece în orice industrie, cel mai bine plătit individ câştigă mult, mult mai mult decât media.

2. De ce este util să deveniţi un anti-specialist de top


Astăzi, a avea succes în afaceri presupune utilizarea tuturor abilităţilor de afaceri cheie. Concurenţa este mai mare ca niciodată, la fel şi cantitatea de produse, servicii şi informaţii disponibile. Din această cauză, perioada specializărilor reduse a trecut.

Succesul necesită abilități importante de convingere şi prezentare, planificare, manageriere a proiectelor şi organizare a afacerilor, de conducere a echipelor, de management al finanţelor şi al investiţiilor corecte, de organizare personală și construire constantă a unei atitudini personale pozitive.

Nu trebuie să fiţi expert în fiecare dintre aceste domenii, dar este util să fiţi supra-calificaţi, puternici.

De fapt, dacă aveţi o idee excelentă, nu veţi putea să o puneți în practică dacă nu aveţi și o atitudine pozitivă care să transmită că nu veţi renunţa indiferent de piedici. Dacă nu ştiţi cum să vă prezentaţi ideea respectivă şi să-i faceți pe oamenii din jurul dvs. să devină interesaţi, cu greu veţi putea să o realizaţi. Dacă începeţi să o puneți în practică, însă nu ştiţi cum să vă organizaţi în aceste vremuri ale e-mail-urilor şi întreruperilor constante, veţi avea nevoie de mult timp pentru a duce proiectul la bun sfârşit în modul aşteptat.

Dacă dvs. sunteţi foarte bine organizat, dar nu ştiţi cum să vă conduceţi oamenii, nu veţi beneficia de suportul echipei în procesul de realizare a proiectului. Dacă nu înţelegeţi tehnicile de management al finanţelor în această epocă de mare comercializare a pieţei, nu veţi lua cele mai profitabile decizii în legătură cu investiţiile utile. Dacă nu ştiţi să lucraţi pe calculator, veţi avea nevoie de mai multe ore, zile sau săptămâni pentru a rezolva multe sarcini, cu o probabilitate mai mare de a face greşeli.

De aceea, merită să începeţi să învăţaţi cunoştinţele şi abilităţile pe care, momentan, nu le posedați. O să vă folosească.

3. Cum să obţineţi o diplomă care aduce bani


O diplomă de afaceri de calitate vă aduce bani în două moduri.

Primul mod: dobândirea unui titlu de afaceri asigurat de o şcoală autorizată înseamnă în mod automat că aţi obţinut abilităţi şi cunoştinţe profitabile pe care le veţi putea aplica în lumea afacerilor.

Al doilea mod: o diplomă de afaceri vă asigură un loc de muncă mai bun, o poziţie mai bună de pe care puteți negocia și o paletă mai mare de locuri de muncă de calitate din care puteți alege.

Rețineți următorul lucru important: unele diplome pot să arate ca cele de afaceri, fără să fie de fapt. De exemplu, Facultatea de Economie vă asigură dobândirea unor anumite cunoştinţe tehnice economice, dar aceste cunoştinţe sunt limitate; prin şcolarizare, cursanţii nu beneficiază de multe abilităţi de afaceri valoroase. De obicei, acelaşi lucru este valabil şi pentru Facultăţile de Management general.

Adevăratele diplome de afaceri se obţin, de obicei, prin urmarea unei şcolarizări de specialitate. Alegând corect şcoala de afaceri, puteți avea într-un singur loc acces la specialişti de top, la metodologie modernă de educaţie cu scopul de a asimila rapid noi abilităţi şi cunoştinţe, o literatură de specialitate profitabilă într-un mediu care stimulează asimilarea practică a abilităţilor de afaceri bine plătite.

De exemplu, BusinessAcademy este autorizată de către Departamentul de Examinare a Cambridge University să-și pregătească cursanţii conform unui program avansat cu durata de un an de zile în vederea însușirii unor abilităţi de afaceri şi să emită diplome oficiale.

O astfel de diplomă crește nivelul abilităţilor de afaceri pe care le posedați și vă asigură o autoritate garantată de una dintre cele mai vechi universităţi internaţionale.

4. Cum să dobândiți experienţa care aduce bani

Cel mai bun mod de a vă îmbunătăţi cu regularitate cunoştinţele şi abilităţile pe care le-ați obţinut este să vă puneți în situaţii care vă solicită, în mod provocator, utilizarea lor.

Chiar şi într-o scurtă perioadă de timp, este util să le experimentaţi.

Măcar o perioadă scurtă de timp conduceţi cea mai mare echipă de oameni accesibilă. Porniţi propria afacere. Asociați valoarea câştigului cu rezultatele finaciare pe care le obţineţi pentru companie. Negociaţi mari sume finaciare, cu clienţi, parteneri sau furnizori indiferent.

Aruncaţi-vă în cel mai mare foc. Nu vă veţi arde.

Există o zicală: dacă veţi face întotdeauna ceea ce aţi făcut până acum, veţi obţine întotdeauna ceea ce aţi obținut și până acum. Pentru a realiza un câştig mai mare, trebuie să ieşiţi din zona personală de confort, să păşiţi într-o situaţie în care nu aţi fost până atunci şi... să faceţi orice.

Nu e niciun dezastru dacă nu reuşiți din prima, însă cu siguranţă veţi obţine o experienţă valoroasă. Cunoştinţele de top şi curajul de a le aplica în situaţii noi reprezintă cea mai solidă combinaţie pentru a vă construi o carieră de afaceri bine plătită.

Nu uitați că indiferent de nivelul curent al succesului dvs., există întotdeauna încă o treaptă destul de nouă încât să vă facă inima să bată mai tare şi să vă simţiți ca un începător. Ce îl poate face pe proprietarul miliardar al unei companii aviatice de succes să se simtă ca un începător? Poate organizarea unui zbor în cosmos. Acesta este proiectul pe care l-a iniţiat antreprenorul englez Richard Branson.

Ce urmează pentru dvs.? În spatele cărui proiect vă aşteaptă câştiguri bune? Gândiţi-vă şi faceţi primul pas.

Studiile au demonstrat că persoanele care obţin succese mari, se îmbogăţesc şi îşi realizează propriile scopuri, nu trebuie să fie talentate în mod special sau să aibă o inteligenţă peste medie. E clar că nu devin bogaţi pentru că posedă talente şi abilităţi pe care alţi oameni nu le au, ci este o consecință a faptului că fac anumite lucruri într-un mod specific.

Permiteţi-ne să vă învăţăm cum să vă folosiţi ideile în cel mai bun mod, cum să planificaţi paşii care vă conduc spre succes.

Aflaţi mai multe despre BusinessAcademy

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2018/19 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.