MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

CAMBRIDGE INTERNATIONAL BUSINESS STUDIES - STANDARD LEVEL

Cambridge International Business Studies - Standard Level asigură cadrul pentru dezvoltarea competenţelor şi a cunoştinţelor necesare pentru obţinerea unui loc de muncă într-un mediu de afaceri care este tot mai dinamic. Diploma este gândită în special pentru piaţa internaţională, cunoscând o importanţă tot mai mare, ce depăşeşte graniţele geografice şi culturale. Diploma tinde să răspundă la necesităţile angajatorilor, angajaţilor şi studenţilor, prin evaluarea cunoştinţelor şi a competenţelor dintr-o gamă variată a domeniilor de afaceri.

Dimensiunea internaţională

Standardele reflectate în Cambridge International Business Studies sunt apreciate în întreaga lume. Programa şi evaluările asigură cadrul prin intermediul căruia, candidaţii (de oriunde ar fi aceştia) pot fi estimaţi în mod fiabil, în raport cu standardele. Programa şi evaluările sunt disponibile în limba engleză şi în limba spaniolă. Cambridge International Business Studies nu evaluează în mod direct competenţele de limbaj, ci este concepută să ofere posibilitatea candidatului de a dovedi că poate să aplice competenţele descrise în specificaţia programei.

Scopurile

Scopul diplomei este de a evalua competenţele de afaceri ale candidaţilor.

Cambridge International Business Studies - Standard Level permite candidaţilor să demonstreze:

- Înţelegerea principalelor concepte de afaceri

- Aplicarea competenţelor în medii de afaceri reale

- Capacitatea de a gândi şi de a lucra independent

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.