Alegeţi între 8 departamente. Vă garantăm specializare de înaltă calitate în oricare dintre aceste domenii.

Doriţi să lucraţi într-unul dintre cele mai apreciate şi mai bine plătite domenii din zilele noastre? Să deveniţi un specialist eminent în munca dvs., certificat de către Departamentul de Examinări Cambridge, London Center for Marketing, British Institute of Management Studies sau Human Resource Certification Institute?

Şi să faceţi toate acestea într-un an de zile sau mai puţin?

Dacă aţi răspuns pozitiv la aceste întrebări, mai răspundeţi-ne şi la următorul lucru: Sunteţi pregătit/ă să faceţi un pas care vă poate schimba radical viaţa?

 

Generaţia 2013, cea mai numeroasă de până acum, începe cursurile peste două săptămâni. Nu pierdeţi şansa de a ni te alătura!
 

Vă puteţi imagina ca anul viitor, pe vremea asta, să fiţi şi dumneavoastră un specialiast certificat în marketing, resurse umane, antreprenoriat sau vânzări şi unul dintre cei mai căutaţi şi mai bine plătiţi pe de piaţa muncii?

Colegii dumneavoastră au decis deja să facă ceva pentru ei şi pentru cariera lor. Vor asimila cunoştinţe IT profitabile şi vor progresa în fiecare zi în următorul an, până când îşi vor asigura viaţa confortabilă pe care şi-o doresc.

De ce nu aţi face şi dumneavoastră la fel?

Foarte mulţi oameni nu au avut parte de succes, deoarece nu au ştiut să recunoască oportunităţile ivite. Dar dumneavoastră ştiţi acest lucru. De îndată ce aţi citit acest text, aţi recunoscut şansa şi aţi început deja să vă îndreptaţi spre un viitor mai bun.
 
Nu permiteţi şansei să treacă pe lângă dumneavoastră. Vă aşteaptă un an de studii ce vă pot aduce câştiguri mai mari şi o carieră de succes. Depinde doar de dumneavoastră dacă vă doriţi acest lucru.

 

Doriţi să obţineţi cunoştinţe şi o certificare oficială în afaceri, care vă pot asigura un salariu mult mai mare?

 

Şcolarizarea la BusinessAcademy are loc pe baza unei programe avansate în afaceri, autorizată oficial de Departamentul de Examinări Internaţionale Cambridge şi de instituţii de certificare recunoscute pe plan internaţional. Este compactă şi durează 12 luni, fiind împărţită în două semestre.
 
Perioada de înscrieri este deschisă până pe 31.10, iar la anumite programe, ultimele locuri libere tocmai se ocupă.
 
Trebuie să reacţionaţi imediat, deoarece perioada de înscrieri se încheie în curând. Nu lăsaţi să mai treacă un an şi să se ocupe toate locurile de la departamentul pe care aţi vrea să-l urmaţi. Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile la departamentul care vă atrage cel mai mult.


 
Departamentele de la BusinessAcademy

Cambridge Business Program 2014
Pentru o muncă profitabilă pe poziţii executive sau operative în companii. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, veţi învăţa cum să măriţi profitul companiei, indiferent de domeniul ei de activitate. De asemenea, veţi învăţa să conduceţi fiecare dintre cele şapte sectoare importante ale companiei. Noi credem că aceasta este o modalitate sigură pentru ca dumneavoastră să câştigaţi atât cât este necesar pentru a vă bucura de carieră.

Departamentul Cambridge Business Program: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

 

Human Resource Management 2014

Aici veţi învăţa să gestionaţi cea mai importantă componentă a unei firme: resursele umane. Scopul cursurilor de management al resurselor umane este de a vă învăţa să gestionaţi formarea celor mai buni angajaţi şi să aplicaţi cele mai noi tehnologii de management. În acest fel, veţi ajunge uşor la o poziţie de conducere care să vă ofere autoritate şi un salariu excelent, în concordanță cu abilităţile dumneavoastră.

Departamentul Human Resource Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa»

Management 2014
Pentru decizii sigure şi profitabile în afaceri şi pentru organizarea oamenilor în aşa fel încât să vă îndepliniţi ambiţiile profesionale şi să obţineţi succesul în afaceri. Cu ajutorul noii metodologii de management, veţi învăţa cum să combinaţi metodele analitice și cantitative de lucru cu abilităţile de comunicare şi relaționare interpersonală. Prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, vă veţi forma în scopul menţinerii constante a unui nivel ridicat de eficacitate în companii.

Departamentul Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa»


Marketing and Marketing Management 2014
Pentru atragerea celui mai mare număr de consumatori de pe piaţă. Veţi învăţa cum să utilizaţi practicile contemporane de marketing, astfel încât compania să obţină un impact cât mai puternic pe piaţă, venituri semnificative în urma investiţiilor făcute pentru atragerea clienţilor şi un venit substanţial pentru dumneavoastră. 

Departamentul Marketing and Marketing Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Sales and Sales Management 2014
Pentru a genera venituri financiare directe pentru compania unde care lucraţi. Veţi obţine instrumentele practice, cu ajutorul cărora veţi putea să acţionaţi independent sau în echipă, astfel încât să realizaţi un salt semnificativ în vânzări, într-un mod cât mai sistematic. Şcolarizarea în cadrul acestui departament cuprinde toate grupurile de cunoştinţe şi aptitudini care vă vor asigura o poziţie foarte bine plătită de manager de vânzări.

Departamentul Sales and Sales Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Sales and Marketing - London Center of Marketing 2014
Deoarece BusinessAcademy este acreditată oficial de către London Centre of Marketing, cunoştinţele, competenţele şi metodologia de lucru sunt strict definite conform reglementărilor britanice în domeniul educației în afaceri. Aceasta este garanţia că la finalul programului veţi avea competenţele necesare conducerii unei companii, în special a sectorului de vânzări şi marketing, în condiţiile variabile ale fiecărei pieţe.

Departamentul Sales and Sales Management: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Business Administration
 2014

Pentru un dublu impact asupra funcţionării companiei: eficientizarea activităţilor interne şi consolidarea relaţiilor cu clienţii şi cu partenerii externi. Acest departament vă asigură însuşirea cunoştinţelor şi a abilităţilor prin care veţi deveni de neînlocuit pentru persoanele cu care lucraţi. În acelaşi timp, veţi deveni o sursă de profit adiţional pentru compania în care lucraţi. Aceasta va fi întotdeauna o poziţie bună, dacă doriţi un loc de muncă sigur şi un venit excelent.

Departamentul Business Administration: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Entrepreneurship 2014
Pentru conducerea cu succces a propriilor afaceri. Indiferent dacă porniţi o afacere de la zero, construiţi un nou sector al unei organizaţii existente sau căutaţi o modalitate de a investi în proiecte de afaceri, cunoştinţele şi competenţele de antreprenor sunt esenţiale pentru îndeplinirea ambiţiilor dumneavoastră. Şi, bineînţeles, pentru obţinerea câştigurilor dorite.

Departamentul Entrepreneurship: Ce aptitudini veţi dobândi, Carieră, Planul şi programa »

Libertatea în modul de frecventare a cursurilor

BusinessAcademy oferă două moduri de şcolarizare: cursuri tradiţionale, care se desfăşoară în sălile de curs, şi cursuri la distanţă, prin intermediul Internetului.

Datorită faptului că BusinessAcademy funcţionează conform autorizării oficiale a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge, ambele modalităţi de şcolarizare îndeplinesc standardele de studiu impuse de grupul celor cinci universităţi de top pe plan mondial.

 

Dacă alegeţi forma de învăţământ la distanţă, obţineţi accesul la tehnologia e-learning. Cursurile online se pot frecventa de acasă sau de la serviciu, având garanţia menţinerii constante a unui nivel ridicat în ceea ce priveşte calitatea cursurilor. Cursanţii care studiază online ascultă şi citesc materialele de studiu, efectuează teste şi sarcini, lucrează cu profesorii şi cu consultanţii noştri, ca şi cum ar fi prezenţi fizic în clasă.


Obţinerea unor titluri oficiale de afaceri, pentru o carieră mult mai bine platită

Programul BusinessAcademy este autorizat oficial de către Departamentul de Examinări Internaţionale al Universităţii Cambridge. La sfârşitul şcolarizării, obţineţi Cambridge International Business Studies, una dintre cele mai apreciate diplome în afaceri, ce necesită doar un singur an de studiu
.


Cunoştinţele obţinute garantează competenţe pentru conducerea proiectelor de afaceri, controlul sectoarelor importante din cadrul companiilor, crearea noilor centre de profit şi venituri personale substanţiale. Singura condiţie este ca dumneavoastră să fiţi pregătit/ă să acceptaţi toate aceste provocări
.


Aflaţi mai multe despre departamentele

Cambridge Business Program »
Human Resource Management »
Management »
Marketing »
Sales »
Business Administration »
Entrepreneurship »

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2017/18 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.